تاریخ : سه شنبه, آبان ۶م, ۱۳۹۹ | گروه : اخبار ویژه | بازدید : 348 مرتبه

images (1)

بسمه تعالی

موسسه آموزش عالی انرژی ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه‌ پذیرفته شدگان آزمون‌ ورودی‌ تحصیلات‌ تکمیلی‌  دوره‌های‌ کارشناسی ‌ارشد ناپیوسته ‌داخل‌ (1399) ،اعلام می دارد:

ثبت نام از کلیه پذیرفته شدگان در وقت اداری در روزهای چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ تا ۱۳۹۹/۸/۱۵بجز ایام تعطیل هم به شکل حضوری و غیر حضوری  با تخفیف شهریه ثابت۱۰ درصد انجام می شود .

الف- مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌

1.  اصل‌ و دو برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.

تبصره ‌1- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) را ارائه‌ نمایند.

تبصره ۲- آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته های تحصیلی اینترنتی دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۹ فارغ‌التحصیل می‌شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه ۳۹ دفترچه راهنمای (شماره ۱)یا صفحه۲۵۸ دفترچه شماره  راهنمای انتخاب رشته تحصیلی (شماره۲)توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی دوره کارشناسی در فرم مذکور درج و پس از تایید مسوول ذیربط آن را در زمان ثبت‌نام به محل قبولی ارائه نمایند.

تبصره ۳- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ دارای مدرک تحصیلی معادل می‌باشند لازم است واجد شرایط مفاد «آیین‌نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمونهای مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ مورخ ۱۵/۴/۹۲ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات‌ و فناوری‌ که طی بخشنامه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۲/۵/۲۸ توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ گردیده، باشند.

1. اصل و یک برگ تصویر مدرک کاردانی مورد تایید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کاردانی قید شده باشد .( مخصوص پذیرفته شدگان ی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته هستند)
  2. اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ کپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها
  3.  شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌
  4.  مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ تحصیلات‌ تکمیلی‌ (دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌) سال ۱۳۹۹ مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌)
  5. ان دسته از داوطلبانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت هستند  به همراه داشتن اصل و دو سری کپی از آنها الزامی می باشد .
  6. اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) برای‌ آن‌ دسته‌ از داوطلبانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ مفاد آیین‌نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان به شماره ۷۷۸۹۷/۲۱ مورخ  1393/5/5 شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ با امتیاز‌ رتبه‌ اول‌ پذیرفته‌ شده‌اند.

هـ- تذکرات‌ مهم

1ـ در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذیرش و یا هنگام‌ تحصیل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد که‌ داوطلبی‌ حقایق‌ را کتمان‌ نموده‌ و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نمی‌باشد، قبولی‌ وی‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وی‌ رفتار خواهد شد.

ب: راهنمای ثبت نام غیر حضوری:

1. ابتدا وارد سایت موسسه آموزش عالی انرژی به آدرس www.energy.ac.ir شده .سپس از قسمت ورود به سامانه دانشجویی، وارد صفحه مورد نظر شده ورود دانشجویان جدید الورود را انتخاب می کنیم و بعد از آن کد ملی و شماره داوطلبی را وارد می کنیم..
  2. قسمت اطلاعات داوطلبان را کامل نمائید.
  3. در قسمت فرم های آموزشی ابتدا فرم های آموزشی را دریافت و تکمیل نمائید.
  4. مرحله بعد فرم های پر شده را بارگذاری نمائید(نکته مهم:نام فایل خود را لاتین یا اعداد قراردهید)
  5. سایر مدارک خواسته شده را بارگذاری و ارسال نمائید.
  6. پرداخت هزینه ثبت نام به شکل علی الحساب
  7. -صدور کد رهگیری:در این مرحله سامانه به شما کد رهگیری می دهد که بعد از دریافت آن امکان تغییر اطلاعات را نخواهید داشت .و

این کد رهگیری را هنگام ثبت نام باید با خود بهمراه داشته باشید.-همه اطلاعات چاپ شده را می توانید چاپ بگیرید

با آرزوی موفقیت