تاریخ : سه شنبه, آبان ۲۰م, ۱۳۹۹ | گروه : اخبار ویژه | بازدید : 176 مرتبه

images

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی ۱۳۹۹ می رساند که برگزاری کلاسهای نیمسال اول سال تحصیلی   1400 -1399 بصورت مجازی (الکترونیکی) از تاریخ ۹۹/۸/۲۰ آغاز شده است .

۱-لذا دانشجویان گرامی ابتدا وارد سایت موسسه آموزش عالی انرژی به آدرس www.energy.ac.ir شده ورود به سامانه دانشجویی راانتخاب کنید در قسمت نام کاربری شماره دانشجویی خود را وارد کنید و در قسمت نام عبور کد ملی را وارد کنید. روی گزینه انتخاب واحد کلیک کرده و از قسمت تائیدیه انتخاب واحد .برنامه کلاسی را خود مشاهده کنید.

تذکر مهم: برای سامانه آموزش مجازی lms نیاز به نصب نرم افزار ادوبی کانکت دارید .که در بند ۵ تا ۷ توضیحات آن در بخش لینک داده شده قرارداده شده است.

۲-وارد سایت موسسه آموزش عالی انرژی به آدرسwww.energy.ac.ir شده روی  قسمت آموزش مجازی کلیک کنید

جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر برای کارکردن با سامانه مجازی بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

لینک اموزش

نظرات شما