تاریخ : دوشنبه, مرداد ۶م, ۱۳۹۹ | گروه : اخبار و رویدادهای مهم, اخبار ویژه | بازدید : 188 مرتبه

-قابل توجه داوطلبان گرامی ورود به دانشگاهها سال تحصیلی۱۴۰۰-۱۳۹۹

با سلام و خوش آمدگویی خدمت شما عزیزان باطلاع میرساند موسسه آموزش عالی انرژی بعنوان یکی از دانشگاههای برتر در سطح بندی وزارت علوم با داشتن ۹ رشته در مقطع کارشناسی ارشد،۱۲رشته کارشناسی پیوسته و۸ رشته کارشناسی ناپیوسته میباشد.امکانات دانشگاهی موجود این موسسه شامل:آزمایشگاهها،کارگاهها،کتابخانه فیزیکی ودیجیتالی،سایت های مجهز،سالن آمفی تئاتر،امکانات ورزشی،سالن غذا خوری،نمازخانه،پارک فناوری انرژیهای نو و محیطی فرح بخش و پرنشاط میباشد.

اعضاء هیئت موسس این موسسه همگی از اساتید ممتاز و بعضاً از چهره های ماندگارعلمی کشور بوده و غالباً فارغ التحصیل دانشگاه های معروف اروپا و آمریکا میباشند.این اساتید هم اکنون در بهترین دانشگاههای دولتی تهران دارای کرسی تدریس و در خدمت نسل جوان هستند.

موسسه آموزش عالی انرژی

نظرات شما