ویژه برنامه بزرگداشت روز دانشجو در موسسه آموزش عالي انرژي با حضور امام جمعه محترم شهرستان ساوه جناب آقای دکتر رحیمی، معاونت سياسي فرماندار جناب آقای قاسمیان و رياست محترم بسيج دانشجويي شهرستان سرهنگ علیپور ، هیات رییسه دانشگاه ، اساتيد و دانشحويان در تاريخ چهارشنبه ١٥ آذر ١٤٠٢ در سالن اجتماعات موسسه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دكتر سالمي معاونت آموزشي موسسه آموزش عالي انرژي ضمن تبریک روز دانشجو به تمامی دانشجویان به بيان فلسفه نام گذاري روز دانشجو پرداختند و با بیان اینکه دانشجویان باید نسبت به مسائل زمان خود هوشیار باشند، افزود: اعتراض دانشجویان در سال ۱۳۳۲ به ورود ریچارد نیکسون که در آن زمان معاون رییس جمهور آمریکا و از سرگیری روابط ایران با بریتانیا که در نهایت منجر به شهادت ۳ دانشجو شد روحیه استکبار ستیزی را در دانشجویان به نمایش گذاشت که تا کنون ادامه دارد. در ادامه امام جمعه محترم شهرستان ساوه جناب اقاي دكتر رحيمي در جمعي صميمي با دانشجويان به بيان اهميت و جايگاه دانشجويان در سطح جامعه پرداختند و دانشجو را ذهن هوشیار و هوشمند جامعه بيان نمودندو روز دانشجو را روز بیداری و استبداد ستیزی دانستند.

تجلیل از دانشجویان رتبه برتر و اجراي موسيقي زنده توسط دانشجويان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.