جناب حجت السلام حاج محمد حسین محسنی گرکانی

محمد حسین محسنی گرکانی متولد 1346 در قم

سوابق تحصیلی

بعد از دیپلم فنی در سال 1364 وارد حوزه علمیه قم شدم. در مدت ۸ سال سطوح متوسطه و عالیه را با اتمام رسانده و در سال 1372 تا ابتدا سال 1387 به مدت 15 سال در  درس خارج اصول در محضر  آیت الله العظمي وحید خراسانی و در دروس خارج فقه در محضر  آیات عظام فاضل لنکرانی،  تبریزی (13سال)  و  وحید خراسانی شرکت داشتم.
از سال 1380 بتدریس لمعه و اصول مظفر و رسائل در حوزه علمیه قم اشتغال داشتم که تا ابتدا 1387 ادامه داشته و از سال 87 بنا به دعوت حوزه علمیه اراک به آنجا هجرت کرده  و تا سال 1392 بتدریس لمعه، رسائل ، مکاسب و کفایه پرداختم و امسال هم در  مدرسه مروی اشتغال بتدریس دارم. ضمناً حکم تدریس تا پایه 10 حوزوی( کفایه ) از حوزه علمیه قم و آیت الله مکارم شیرازی دارم.

همچنین در سال گذشته به تبیین تخصصی مبحث ولایت فقیه در حوزه علیمه اراک پرداختم و امسال نیز  به دعوت انجمن علمی دانشکده الهیات  دانشگاه امام صادق(ع) به برگزاری جلسات تخصصی ولایت فقیه  مشغول بودم.

سوابق اجرایی

• قایم مقام نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن استان مرکزی بمدت 16 سال