قابل توجه دانشجویان موسسه آموزش عالی انرژی

دانشگاه تهران با همکاری دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری و کانون همیاران سلامت روان، مسابقه ادبی، هنری و بهداشت روانی، «ترم کرونایی» را برگزار می‌کند.

این مسابقه با شعار «تلاش کنیم از تهدید‌ها فرصت بسازیم» و با محورهای؛ خود مراقبتی و رعایت بهداشت در پیشگیری و مبارزه با کرونا، نوع دوستی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در پیشگیری و مبارزه با کرونا، بهداشت روانی، امیدواری و اوقات فراغت در ایام کرونایی، عوارض، پیامد‌ها و آموخته‌های فردی، اجتماعی و خانوادگی ترم کرونا برگزار می‌شود.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را در قالب عکس، مقاله کوتاه، شعر و کاریکاتور به همراه نام و نام خانوادگی، نام دانشگاه، شماره دانشجویی و نشانی پست الکترونیکی، حداکثر تا تاریخ ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ به آدرس counseling@ut.ac.ir ارسال کنند.