برگزاری آزمونهای سمپاد و نمونه دولتی دبیرستانها و کنکور دانشگاهها در سال جاری سال 1402 درموسسه آموزش عالی انرژی در روزهای 1 و 9 و 14 و 15 تیرماه اجرا گردید.

از آنجائیکه که موسسه آموزش عالی انرژی در داخل شهر ساوه به افق فراخ و سبز جنوبی شهر مشرف شده است و از امکانات کافی جهت برگزاری آزمونها را دارا می باشد، مناسب ترین تشخیص و برای وقت آزمونهای حساس و نیاز به آرامش کامل و تاثر گذار تعیین گردید.

نزدیک بودن محل دانشگاهی به بخش های مرکزی مسکونی شهر که در جوار آن ساختمان هایی با افتخارات قدمت حدودا 1000 ساله شهر تاریخی ساوه هر دانش پژوه و دانشجو را به تفکر عمیق عظمت و اهمیت سرزمینی ایران فرو می برد.

ضمنا شرکت اتوبوسرانی با برقراری خط واحد ایاب و ذهاب برای فرزندان این شهر از نهایت لطف خود چیزی را دریغ نکرده است که این تشکر مردمی قرین راه اندیشه خیراندیشان باد.

امیداست با فراهم کردن امکانات لازم و همکاری کارکنان و اساتید موسسه میزان همکاری را برای مسئولین و داوطلبان آزمون بسیار سازنده،جدی،شیرین و اثربخش کرده باشد.انشالله تا سال بعد تناسب سازی بیشتر،بهتر و وسیعتر فراهم آید.

موسسه آموزش عالی انرژی

گزارش تصویری برگزاری آزمون ها ….