چهارمین کنفرانس پیشرفت‌های نوین انرژی در حوزه صنعت برق و انرژی های تجدیدپذیر روز گذشته، جمعه ۲۸ مهرماه با حضور جمعی از مسئولین، دانشمندان، پژوهشگران و دانشجویان در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی انرژی در ساوه برگزار شد.

فراخوان این کنفرانس ملی از سال گذشته منتشر و نهایتا نزدیک به ۷۰ مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه واصل شد.

از مجموع حدود ۷۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه این کنفرانس ملی، ۴۰ مقاله در قالب پوستر در معرض دید علاقمندان قرار گرفت و ۱۵ مقاله برتر نیز توسط اساتید و دانشجویان در دو نوبت صبح و عصر در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی انرژی ساوه ارائه شد.

ابتدا برنامه با خوش آمد گویی جناب آقای دکتر یاسی دبیرکنفرانس آغاز شد و جناب آقای دکتر جبه دار مالارانی دانشمند و چهره ماندگار در حوزه مهندسی برق و جناب آقای دکتر احمد قریب ریاست کنفرانس به بیان سخنرانی پرداختند و افتتاح مراسم انجام شد.

در این کنفرانس از دکتر رضا پیمانفر استاد موسسه آموزش عالی انرژی ساوه بعنوان استاد سرآمد کشوری و جزو دو درصد دانشمندان برجسته جهان تجلیل بعمل آمد.

گزارش تصویری کنفرانس