امروز در این مقام متجلی شده‌ایم تا با افتخار و ارج نهادن به روز استاد و آموزگار، از تلاش‌ها و سختی‌هایی که این عزیزان برای رشد و توسعه دانشجویان ما می‌کنند، سپاسگزاری کنیم.

در این دوره‌ای از تحولات فرهنگی، اجتماعی و فناوری که به سرعت جامعه ما را در برگیریده است، نقش استادان بیش از هر زمان دیگری اهمیت خود را به خوبی نشان داده است.

استادان و آموزگاران، نورافکنان ذهن و مشعل تاریخ هستند. آنها با داشتن دانش، مهارت‌ها و تجربه‌های گرانبها، ما را از تاریکی به روشنایی هدایت می‌کنند. آنها روزانه تلاش می‌کنند تا ما را از این میانه‌ها و عقب ماندگی‌ها رها کنند و به جهانی از دانش، تفکر و خلاقیت وارد کنند. استاد شهید مرتضی مطهری، یکی از بزرگان و برجسته‌ترین علمای فلسفه و اخلاق اسلامی، به عنوان یک نماد از عظمت آموزگار در جامعه اسلامی و ایرانی می باشد.

او به عنوان یک استاد، فرهنگ‌ساز، و مرجع عالی ‌قدر در حوزه علمیه و دانشگاه‌ها بوده است. یکی از ویژگی‌های برجسته استاد مطهری، روش تدریس پویا و زنده‌ای بود که در آن با استفاده از طنز، تمثیل و استفاده از مثال‌های زندگی روزمره، مفاهیم پیچیده را به شیوه‌ای ساده و قابل درک برای دانشجویان خود مطرح می‌کرد. او همچنین به بیان مسائل با سادگی و روشنی مشهور بود و ازعبارات واضح و قابل فهم استفاده می‌کرد. استاد مطهری نشان داد که علم و آموزش باید همراه با تقوا و عمل صالح باشد. او به عنوان یک رهنما و الگوی برتر، توانست با ارتباط نزدیکی که با دانشجویان خود برقرار می‌کرد، آنها را در جهت رشد علمی و معنوی همراهی کند.

استاد مطهری برای تمام دانشجویان، استادان و افرادی که با او در ارتباط بودند، یک منبع الهام بخش و الگوی برتر بود. صداقت در بیان و عمل، تواضع و ارزش‌گذاری بر آموزش و پژوهش، او را به یک شخصیت بزرگ و بی‌نظیر تبدیل کرد. بنابراین، در روز استاد و آموزگار، با توجه به تمام این ویژگی‌ها و دستاوردهای استاد شهید مطهری، می‌توان به او به عنوان یک استاد تمام عیار نگاه کرد. وی با عملکرد و آثار خود، نه تنها به فرهنگ و علم اسلامی، بلکه به فرهنگ جهانی علم و آموزش نیز ارزشمندی و منحصر به فردی اضافه کرد. در این روز ویژه، باید قدردانی خود را از زحمات والا رتبه استادان فرهیخته بیان کنیم. باید از آنها سپاسگزاری کنیم برای تمام ساعت‌هایی که صرف آموزش ما می‌کنند. باید از آنها سپاسگزاری کنیم برای توجه بی‌مثالی که به ما اختصاص می‌دهند و برای راهنمایی خیرخواهانه‌شان در مسیر رسیدن به توانایی‌های بیشتر و دستاوردهای بزرگتر باید از آنها سپاسگزاری کنیم برای به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیاتشان و برای تحمل صبر و شکیبایی در برابر سوالات ما. از تمام استادان و آموزگارانی که با تعهد و عشق به حرفه‌ی خود، در طی سال‌ها نهادینه‌ها و ارزش‌های آموزشی را در دل ما جا داده‌اند، تقدیر می‌کنیم.

شما علاوه بر انتقال دانش، ما را به انسانیت و ارزش‌های اجتماعی و فرهنگی غنی می‌کنید. با داشتن شما به عنوان استادان و آموزگاران، آینده‌ای روشن و با امید در پیش داریم. شما با رشد و پیشرفت ما، ارزشمندترین سرمایه کشور را شکل می‌دهید. شما به عنوان راهنماها، پرورش دهندگان تفکر انتقادی و خلاق، و سازندگان آینده، نقشی بی‌قیاس در توسعه جامعه دارید.

تقدیر و سپاس فراوان از تمامی استادان عزیز و ارجمند

قلم:دکتر سارگل گلرخ