موسسه آموزش عالی انرژی در نظر دارد به منظور ارتقاء سطح دانش علمی، مهارت افزایی و بهبود فرهنگ ایمنی در سطح کشور و شهرستان ساوه، در راستای رسالت نیاز محوری جامعه اقدام به برگزاری دوره های تخصصی با ارائه گواهینامه معتبر در زمینه ایمنی و HSE را بنماید.از آنجائیکه علاج واقعه را باید قبل از وقوع کرد.حتماً یکی از راههای جلوگیری از حوادث ناگوار جوامع امروزی آگاهی و علم به زمینه های شکل گیری و بروز حوادث و تکنیک های ایمنی است.لذا تمام این حوادث مثل آتش گیریها،سیلاب های مهیب،طوفانهای دهشتناک،خرابیهای بزرگ وسایر بلاهای آسمانی و زمینی میتوانست به وقوع نپیوندد یا با درجات آسیب زائی بسیار پایین تر و قابل علاج اتفاق افتد. از این راه سلامتی،فرصت ها،ثروت ها و مال و جان مردم در امان می ماند.دراین صورت مسلماً جامعه راه ترقی و توسعه را بدون چالش وموانع ریز و درشت خواهد پیمود. لذا تنها چاره موثر و ماندنی آموزشهای متداوم و آگاه سازیها متناسب با زمان و تکنولوژی است. امیداست در این مسیر دانشگاهها حضور خود را در میان جوامع و صنایع در رفع مشکلات فوق وحصول به شهرهای شاد و سرزنده  و مولد اثبات نمایند.موسسه آموزش عالی انرژی در این رهگذر و در ضمن توصیه اکید به پایش امور ایمنی با توجه به حوادث ناگوار اخیر و بلاهای طبیعی برنامه هائی را با حضور اساتید برجسته به صورت رایگان به شرح جدول ذیل دردست اجرا دارد.

لذا  دعوت به عمل می آید به منظور بهره وری هر چه بیشتر و ارتقاء سطح علمی در دوره های مذکور حضور به هم رسانند.

دوره تخصصی

مدت زمان دوره

تاریخ انجام دوره

مکان برگزاری

دوره HSE-MS

کارگاه ایمنی و آتش نشانی

دوره واکنش در شرایط اضطراری

ارزیابی ریسک

3 مرداد 1398

ایمنی ماشین آلات

10 مرداد 1398

پرمیت(مجوز کار)

17 مرداد 1398

فضای بسته و ایمنی مخازن

24 مرداد 1398

کمک های اولیه

31 مرداد 1398

موسسه آموزش عالی انرژی

ارگونومی (ارزیابی ریسک پوسچرهای کاری)

کار در ارتفاع

ایمنی لیفتراک ها

آنالیز حادثه

موسسه آموزش عالی انرژی

⬛ تعداد ( ۱۲ کارگاه و دوره) آموزشی (رایگان) در دانشگاه انرژی ساوه، برای کلیه رشته های تحصیلی و شاغلین در صنایع

ظرفیت محدود میباشد.

همراه با ارائه گواهی نامه معتبر

✔ساعت ۹ صبح الی ۵ بعداظهر

✔مکان دانشگاه انرژی ساوه، تنها دانشگاه تخصصی انرژی در کشور

** مدرس: جناب آقای دکتر مصطفی عادلی زاده

مشاور رسمی وزارت کار

مشاور و سرممیز سیستمهای مدیریتی مرتبط با Hse

عضو هیئت علمی دانشگاه انرژی

مدیر گروه مقاطع مختلف رشته های مهندسی ایمنی صنعتی و مهندسی Hse دانشگاه انرژی

دارای مدرک ایمنی و آتش نشانی از کالج موتورن انگلستان

مدیر کارگروه Hse کرسی آموزش محیط زیست سازمان بین المللی یونسکو در ایران

رئیس Hse کارخانه پارس دارو

در کارگاهها و دوره های آتی، از اساتید مجرب دیگر نیز بهره گرفته میشود، که در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

جهت ثبت نام رایگان، به آیدی تلگرامی ذیل، پیام ارسال نمایید.

@AM034