بسمه تعالی

موسسه آموزش عالی انرژی ضمن آرزوي موفقيت براي كليه‌ پذیرفته شدگان آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌  دوره‌هاي‌ كارشناسي ‌ارشد ناپيوسته ‌داخل‌ (1399) ،اعلام می دارد:

ثبت نام از کلیه پذیرفته شدگان در وقت اداری در روزهاي چهارشنبه 1399/8/7 تا 1399/8/15بجز ایام تعطیل هم به شکل حضوری و غیر حضوری  با تخفیف شهریه ثابت10 درصد انجام می شود .

الف– مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌

1.  اصل‌ و دو برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

تبصره ‌1 پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) را ارائه‌ نمايند.

تبصره 2 آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته هاي تحصيلي اينترنتي دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 31/6/99 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه 39 دفترچه راهنماي (شماره 1)یا صفحه258 دفترچه شماره  راهنمای انتخاب رشته تحصیلی (شماره2)توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي در فرم مذكور درج و پس از تاييد مسوول ذيربط آن را در زمان ثبت‌نام به محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره 3 پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ داراي مدرك تحصيلي معادل مي‌باشند لازم است واجد شرايط مفاد «آيين‌نامه شركت دارندگان مدارك معادل و غيررسمي در آزمونهاي مقاطع بالاتر» مصوب جلسه 845 مورخ 15/4/92 شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات‌ و فناوري‌ كه طي بخشنامه شماره 77633/2 مورخ 92/5/28 توسط معاونت آموزشي وزارت متبوع به كليه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ابلاغ گرديده، باشند.

1. اصل و یک برگ تصویر مدرک کاردانی مورد تایید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کاردانی قید شده باشد .( مخصوص پذیرفته شدگان ی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته هستند)
  2. اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ كپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها
  3.  شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌
  4.  مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 3 دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌) سال 1399 مشخص‌ كند (براي‌ برادران‌)
  5. ان دسته از داوطلبانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت هستند  به همراه داشتن اصل و دو سری کپی از آنها الزامی می باشد .
  6. اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه پذيرش با آزمون استعدادهاي درخشان به شماره 77897/21 مورخ  1393/5/5 شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.

هـ- تذكرات‌ مهم

1ـ در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذيرش و يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد كه‌ داوطلبي‌ حقايق‌ را كتمان‌ نموده‌ و يا اطلاعات غلطي ارائه و واجد شرايط نمي‌باشد، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وي‌ رفتار خواهد شد.

ب: راهنمای ثبت نام غیر حضوری:

1. ابتدا وارد سایت موسسه آموزش عالی انرژی به آدرس www.energy.ac.ir شده .سپس از قسمت ورود به سامانه دانشجویی، وارد صفحه مورد نظر شده ورود دانشجویان جدید الورود را انتخاب می کنیم و بعد از آن کد ملی و شماره داوطلبی را وارد می کنیم..
  2. قسمت اطلاعات داوطلبان را کامل نمائید.
  3. در قسمت فرم های آموزشی ابتدا فرم های آموزشی را دریافت و تکمیل نمائید.
  4. مرحله بعد فرم های پر شده را بارگذاری نمائید(نکته مهم:نام فایل خود را لاتین یا اعداد قراردهید)
  5. سایر مدارک خواسته شده را بارگذاری و ارسال نمائید.
  6. پرداخت هزینه ثبت نام به شکل علی الحساب
  7. -صدور کد رهگیری:در این مرحله سامانه به شما کد رهگیری می دهد که بعد از دریافت آن امکان تغییر اطلاعات را نخواهید داشت .و

این کد رهگیری را هنگام ثبت نام باید با خود بهمراه داشته باشید.-همه اطلاعات چاپ شده را می توانید چاپ بگیرید

با آرزوی موفقیت

موسسه آموزش عالی انرژی

2 پاسخ

1. سلام، من قصد داشتم به صورت غیرحضوری ثبتنام کنم اما ظاهرا سایت مشکل داره و نمیشه وارد قسمت ثبتنام دانشجویان جدیدالورود شد لطفا کاملتر راهنمایی بفرمایید، منظور از شماره داوطلبی کدام شماره هستش؟ آیا شماره داوطلبی شرکت در آزمون رو باید وارد کنیم؟

دیدگاه‌ها بسته‌اند.